Linia Commercial

Linia Commercial

Performante de incalzire chiar si mai bune 

 

 

Performante ridicate

 

Pompele de caldura “Zubadan” sunt sisteme capabile sa inlocuiasca in mod eficient sistemele de incalzire traditionale bazate pe combustibil, chiar si in zonele cu clima mai rigida. Datorita tehnologiei exclusive “Flash Injection” si compresorului special cu DC Inverter cu roata melcata, pot sa functioneze fara probleme pana la temperaturi de -25°C si sa mentina o putere de iesire constanta de la +7°C pana la -15°C. Acest lucru permite sa nu se supradimensioneze sistemul si sa se evitate utilizarea unui sistem complementar de incalzire.

Un confort sporit

 

Datorita tehnologiei exclusive “Flash Injection” fazele de dezghetare si de scurgere a apei produsa prin dezghetare sunt drastic reduse: in acest fel, temperatura locala atinge mai repede valoarea setata si poate fi mentinuta la nivelul dorit intr-un mod mult mai stabil.

 

 

Aproximativ cu 30% mai bine in comparatie cu modelul
cu 1 dimensiune mai mare (ex: model 4 HP).

 

 

 

Quick start-up - pornire rapida
Operare la temperatura exterioara de +2°C

 

 
     
         
 

 

 

Control al dezghetarii si recuperare rapida dupa dezghetare
Rezultatele studiilor de teren: constructii pentru uz de birou in Asahikawa (Hokkaido).

  

 

 
 

CU TEMPERATURA EXTERIOARA 0°C

 

 

CU TEMPERATURA EXTERIOARA -20°C

 

 
         
     
         
 

** Cu ZUBADAN Defrost Control (cu controlul dezghetarii), intervalul maxim dintre doua operatiuni de degivrare a fost de 150 minute
la temperaturi exterioare de aproximativ -20°C si 0°C.


** Flash Injection reduce in mod eficient timpul de operare pentru decongelare la 3 minute.

 

Eficienta energetica sezoniera la niveluri maxime

Eficienta energetica sezoniera ridicata

 

De la 1 ianuarie 2013 a intrat in vigoare Regulamentul (UE) 206/2012, care este transpunerea conditiilor prevazute in Directiva ErP 2009/125 CE pentru aparatele de aer conditionat cu o capacitate de racire de pana la 12kW.

Datorita tehnologiei DC Inverter, eficienta energetica sezoniera este intotdeauna la cel mai inalt nivel.

 

Power Receiver si circuitul Twin LEV

Mitsubishi Electric a dezvoltat POWER RECEIVER si circuitul Twin LEV care optimizeaza performanta si asigura un control optimal al expansiunii refrigerantului in functie de temperatura de afara. Power Receiver indeplineste functia dubla a acumulatorului de lichid si de sistem de subracire al agentului frigorific.

 

Functii inovative

Telecomanda cu fir DeLuxe PAR-32MAA

 

 

Controlul prin cablu PAR-32MAA combina tehnologia si usurinta de utilizare cu un design impecabil datorita displayului cu retroiluminare si cu iconite grafice de inalta rezolutie.

Puteti accesa mai multe caracteristici noi, printre care:

• Programator saptamanal

• Regim de noapte

• Mod silentios al unitatii exterioare

• Economisire a energiei electrice la unitatea externa.

Toate functiile sunt usor accesibile prin intermediul meniului cu derulare, intuitiv, in limba romana.

Intretinere Usoara (Easy maintenance)

 

Functia de intretinere usoara (Easy maintenance), disponibila pe Seria P Inverter, reduce drastic operatiile de verificare manuala. Prin setarea unitatii de functionare stabila (frecventa invertorului blocata), este posibil sa se acceseze datele principale de functionare direct din comanda de la distanta.

Dual set-point NOU

 

Noua functie dual set point, disponibila pentru sisteme monosplit Power Inverter, va permite sa setati cu telecomanda-PAR 32 sau PAC-YT52 doua temperaturi diferite de referinta, una pentru modul racire si alta pentru modul incalzire. Cu aceasta facilitate nu este nevoie sa resetati temperatura la schimbarea modului de operare. Dual set point se aplica si pentru functia AUTO si ofera schimbarea modului de lucru automat in functie de necesitatea de racire sau de incalzire. In acest fel puteti defini intervalul de temperaturi in care in mod automat sistemul de aer conditionat nu furnizeaza energie pentru mediu, in beneficiul economiilor de energie!

Rotatie, Back-up si doua trepte de functionare

 

Unitatile Mr. SLIM Seria P - dispun de functii inovatoare de rotatie, back-up si doua trepte de functionare pentru mentinerea unei temperaturi constante intr-o incapere, cum ar fi camere de servere, camere echipament, etc.