Seria PKA-HAL / KAL

Seria PKA-HAL / KAL

 

Eficienta energetica ridicata

Unitatile compacte pentru montajul de perete sunt practice si simplu de instalat, mentin posibilitatea alegerii dintr-o gama ampla de produse (modelele RP35-RP100) si garanteaza realizarea unei solutii optimale.
Datorita eficientei energetice, seria PKA-HAL/KAL garanteaza consumuri energetice reduse si raspunde perfect diverselor cerinte de climatizare. Dimensiunile modelelor sunt extrem de compacte si ocupa numai 29,5 cm inaltime (PKA-HAL).
Caracterizate de o functionare foarte silentioasa, sunt dotate cu filtre si o baterie de expansiune adaptata instalarii la perete.

Maxima silentiozitate

Datorita introducerii unui ventilator silentios si folosirii unui design ce reduce rezistenta fluxului de aer, a fost posibil sa se obtina o functionare a aparatului de aer conditionat cu un nivel de zgomot extrem de scazut.

Ghid pentru instalarea pe partea posterioara

Pentru a economisi timp si efort pe placa din spate a unitatii interne se ofera instructiuni clare cu privire la modul de instalare.

Arie larga de acoperire

Aceasta caracteristica speciala da unitatii de perete PKA posibilitatea instalarii usoare chiar si in locuri de mari dimensiuni. Distanta acoperita este larga, si merge de la 10,8 m la modelul RP35 pana la 16,1 m la modelul RP100, valori care indeplinesc cerintele de garantare a unei distributii optime a fluxului de aer si a unei mari flexibilitati in instalare.