Sisteme Multiple Free Compo

Sisteme Multiple Free Compo

Avantajele modelului Mr.SLIM Free Compo

 

Este o solutie de aer conditionat de confort ridicat, adaptata spatiilor mari. Este posibil sa se opereze simultan cu maximum 4 unitati interioare. Distributia optima a fluxului de aer poate fi realizata chiar si pe o suprafata mare, asigurand astfel realizarea temperaturii ideale in orice punct al mediului. Aceasta functie este deosebit de potrivita pentru mediile cu distributia neuniforma a temperaturilor, precum cladirile cu planuri care necesita instalarea raspandita a unitatilor interioare, cu pavilioane mari.

 

Exista diverse combinatii de unitati de interior.

Combinatiile posibile de unitati interioare:
• Aceeasi putere - acelasi tip.
• Aceeasi putere - tip diferit.

Deoarece este posibil sa se combine diferite tipuri de echipamente, cum ar fi tip caseta si tip plafon suspendat, poate fi realizata o solutie multi-sistem, cu o grija deosebita pentru aspectul estetic.

 

Usurarea instalarii datorita instalarii automate a adreselor.


Nu este necesar sa se stabileasca adresele pentru fiecare unitate interioara. Acest lucru a contribuit la reducerea timpului necesar pentru operatiile de cablare, crescand semnificativ fiabilitatea sistemului.

 

Spatiu redus de instalare a unitatii exterioare.


La o singura unitate exterioara, puteti conecta un numar de 2 pana la 4 unitati interioare, reducand astfel timpul de instalare.

Nu exista produse conform criteriilor selectate.