Distribuitor oficial&

Seria M

MSZ-FH

Unitate de perete MSZ-FH
MSZ-FH
View FileMan. utilizare MSZ-FH (multilingv)    Size: (31.58 MB)
View FileFisa catalog MSZ-FH    Size: (1.48 MB)
View FileMan. utilizare MSZ-FH (ro)    Size: (4.49 MB)

Eficienta energetica

 

SEER si SCOP sunt noii parametri care indica eficienta energetica sezoniera a echipamentelor de climatizare, respectiv pentru functionarea in modurile racire si incalzire. Cu cat aceste valori sunt mai mari, cu atat este mai mare eficienta energetica si consumul de energie mai redus, SEER si SCOP sunt, de asemenea, referinte pentru atribuirea clasei de eficienta energetica, in care eficienta energetica maxima este reprezentata de A + + + , caz in care se ating valorile maxime de 8.5 respectiv 5.1. Kirigamine reprezinta performanta desavarsita si se poate mandri cu o inalta clasa de eficienta energetica (A + + +), pentru incalzire si racire, ultimul model depasind cu 7% valoarea de referinta a clasei.

Maxim de silentiozitate pentru maxim de confort

 

Confortul ambiental este legat chiar si de nivelul de zgomot si este deosebit Maxim de silentiozitate pentru maxim de confortde important in dormitoare sau birouri. Seria Kirigamine asigura un climat perfect tot timpul anului, cu un nivel sonor aproape imperceptibil pentru urechea umana.

 

Costuri reduse de functionare

 

Sistemele de climatizare ale seriei Kirigamine sunt un punct de referinta chiar si pentru incalzire. Capacitatea termica ridicata si functionarea pana la -15 °C le permit sa fie utilizate in climatele mai reci. Capacitatea maxima la incalzire este semnificativ mai mare decat restul gamei. In comparatie cu sistemele de aer conditionat din seriile MSZ-EF si MSZ-SF, datele exceptionale ale seriei Kirigamine permite, la acelasi necesar de caldura, sa instalati o unitate mai mica.

 

Plasma Quad

 

 

Aerul, ca si apa, este un bun primar pe care il utilizam tot timpul. Iata de ce, curatenia si prospetimea sa sunt fundamentale pentru crearea unui mediu sanatos. Plasma Quad este sistemul care permite atingerea acestui obiectiv gratie tehnologiei Plasma care inlatura eficace 4 tipuri de particule din aer: bacterii, virusi, factori alergeni si praf.

 

Principiul de functionare al Plasma Quad

 

Plasma Quad combate bacteriile si virusii prin intermediul unui camp electric si al unei serii de descarcari electrice care trec prin tot aerul tratat de unitate. Pentru a realiza descarcarile electrice, sunt utilizati electrozi din Tungsten, material care permite garantarea atat a unei puteri adecvate a descarcarii electrice cat si o mare robustete a electrodului in sine. In plus, campul electric, care are de obicei o forma circulara, a fost aplatizat, in scopul de a-l face mult mai eficient.

 

Efect odorizant eficace

 

Mirosurile neplacute din mediu sunt captate de filtrul purificator pentru a fi apoi eliminate prin tehnologia cu plasma. Durata extrem de scurta a dezodorizarii face posibila functionarea mai eficace, chiar si impotriva mirosurilor provenite de la animale sau de la bucatarie.

 

Ventilatie naturala

 

Pentru a se asigura ca distributia aerului este “sanatoasa si confortabila” este fundamental ca ea sa aiba caracteristicile tipice ale unei usoare brize naturale. Seria FH de la Mitsubishi Electric este capabila sa reproduca acest tip de ventilatie datorita tehnologiei sale care controleaza liber si flexibil iesirea fluxului de aer, ceea ce il face foarte asemanator cu cel natural si elimina sentimentul neplacut de a fi lovit de un flux de aer direct si constant.

Aripioarele duble

 

Aripioarele duble de la Mitsubishi Electric sunt capabile sa dirijeze in mod diferit fluxul de aer care iese pe partea dreapta si pe partea stanga a aparatului, facand astfel posibila acoperirea unei suprafete ample a camerei, fiind posibila chiar si dirijarea fluxului de aer catre doua persoane care stau in locuri diferite in camera.

3D i-see Sensor

 

Aparatele din seria de aer conditionat FH sunt echipate cu noul senzor tridimensional l –See, care, prin raze infrarosii si datorita miscarii oscilatorii a opt senzori diferiti montati vertical, creeaza o cartografiere 3-D a temperaturii din camera. Aceasta precizie de masurare permite detectarea prezentei oamenilor in camera si realizarea unor functii speciale cum ar fi directionarea fluxului de aer direct catre oameni sau evitarea acestui lucru in mod automat.