Sistem PACKAGED

Sistem PACKAGED

Sistemul Ecodan® - Packaged se compune din unitate externa dedicata productiei de apa calda sau rece si dintr-o unitate centrala de gestiune si control a instalatiei.

Usor de instalat

 

Pompele de caldura "PACKAGED", sunt usor de instalat: circuitul este "sigilat" in unitatea exterioara si tevile de legatura sunt de tip hidraulic. Prin urmare, nu este necesara realizarea procedurilor tipice ale sistemelor de climatizare cu expansiune directa (golire, reumplere lichid de racire etc). pentru finalizarea montarii statiei este suficienta adaugarea unor componente hidraulice disponibile in comert: pompa de circulatie, componente de siguranta hidraulice (valva de siguranta si de debit) si, daca este necesar, cazan pentru apa calda de consum (acc) si valva de siguranta.

Inalta performanta-dimensiuni compacte

 

Capacitatea ridicata de incalzire a pompelor de caldura montate se mentine constanta chiar si la temperaturi scazute ale aerului exterior. Operarea este permisa pana la -25°C (model 112 si 140) iar temperatura maxima a apei ajunge la 60°C, fara a folosi echipament auxiliar electric. Eficienta energetica face din unitatile "PACKAGED" produse de excelenta. Dimensiunile compacte le fac apte sa fie instalate in spatii restranse.

Unitatea de control - FTC5

 

Sistemele de tip Ecodan® Packaged sunt conduse de o unitate de control si gestiune performanta. Cu FTC5 puteti controla pe deplin sistemul de incalzire, racire si ACC (apa calda de consum), fiind capabila sa controleze in mod direct urmatoarele componente auxiliare: • 3 pompe hidraulice (primar, zona 1, zona 2); • 1 vana ACC (apa calda de consum); • 1 element de incalzire pentru incalzire (necesita releu optional); • 1 rezistenta electrica pentru ACC (necesita releu optional).. Pentru sisteme mai complexe sunt disponibile, urmatoarele functii: • Doua zone cu distributie diferita de temperatura. • Interblocare cazan inteligent. • Managementul sistemelor multiple in cascada. • Monitorizare consumuri lunare si anuale. Aparatul este livrat intr-o carcasa metalica compacta, insotita de o eleganta si moderna telecomanda cu cablu cu display cu iluminare din spate si sonde de exploatare. Exista, de asemenea, si o telecomanda wireless (optional), care poate functiona ca un termostat de camera.