Sistemul VRF

Sistemul VRF

Tehnologie sofisticata, dar simpla

Fiabil

Proiectata si fabricata la cele mai inalte standarde, gama CITY MULTI ofera unul dintre cele mai fiabile sisteme de aer conditionat disponibile. Simplu de instalat si usor de intretinut gama asigura solutii ideale in care puteti avea incredere pentru a va proteja investitia.

 

Toate unitatile exterioare City Multi sunt fabricate in Japonia, sub control riguros.

Sistemul VRF

 

Raspunsul nostru fata de VRF

Mitsubishi Electric stabileste frontierele tehnologiei VRF cu gama City Multi, care este disponibila folosind agentul frigorific R410A fara ODP (Ozone Depletion Potential - Potential de diminuare a ozonului). Gama a fost proiectata special pentru conditiile cladirilor de astazi si abordeaza problemele esentiale ale pietei, precum eficienta energetica, adaptibilitatea si fiabilitatea. Cu sisteme de comanda usor de utilizat care folosesc tehnologia internetului si unitati integrate de ventilare si racire, City Multi reprezinta standardul si leader-ul in tehnologia VRF.

VRF este un sistem de aer conditionat de tipul in expansiune directa si multipla, unde se pot conecta unitati interioare multiple, la o singura unitate exterioara. Cantitatea de refrigerant poate fi reglata functie de incarcarea unitatilor interioare, de compresorul comandat de invertor din unitatea exterioara. La un birou mic, este posibila plasarea unei unitati interioare de capacitate mica. Conservarea energiei este gestionata simplu deoarece unitatile interioare individuale se pot opri sau porni cand e necesar. Sunt disponibile diverse unitati interioare in scopul de a servi unor variate cerinte de design.